Doresc sa aflu mai multe despre aceasta conditie privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului: se afla in perioada de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata si inceperea unui alt contract de munca pe durata determinata, asa cum este aceasta definita de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare. Va multumesc!
De exemplu, la data de 01.03.2015 a incetat un c.i.m. incheiat pe durata determinata , iar salariata/ul va incepe o noua activitate in baza unui c.i.m. incheiat tot pe durata determinata la data de 15.04.2015.
Perioada cuprinsa intre 01.03.2015 - 15.04.2015 se va lua in calcul la stabilirea celor 12 luni eligibile pentru indemnizatia CCC.
Eu sunt insarcinata in 2 luni si nasc la sf. lunii octombrie sau noiembrie. Vreau sa ma angajez pe perioada determinata, dar nu stiu exact in ce luna si pe ce perioada. Ma puteti ajuta cu un exemplu pentru a putea beneficia de acea indemnizatie?
Am lucrat doar in lunile octombrie si noiembrie 2014. As vrea sa stiu daca ma angajeaza sotul meu care are un srl daca imi poate plati retroactiv (decembrie, ianuarie, februarie) contributiile sociale obligatorii pentru a beneficia de CCC. Multumesc!