avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa intru in concediu de crestere a copilului dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa intru in concediu de crestere a copilului dupa intoarcerea sotului meu la munca?

Soţul meu a optat pentru concediul de crestere al copilului -nascut in 27 iulie 2014-pana la un an si eu m-am intors la serviciu. La intoarcerea lui la serviciu, pot eu sa continui pana la implinirea varstei de doi ani? Si daca da, el mai beneficiaza de suplimentul de insertie? In ce conditii?. Am inteles ca persoana care nu a solicitat CCC poate beneficia de cel putin o luna de concediu.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 18 Martie 2015
Da, indeplinesc aceste cereri. Deci sa inteleg ca daca sotul meu sta in concediu 11 luni, eu pot sa raman o luna? Va multumesc.
Da, ati inteles corect.

Insa avand invedere ca copilul s-a nascut la 27 iulie 2014:
- tatal va sta pana in CCC pana la 27.06.2015

- mama va intra in CCC incepand cu data de 28.06.2015 si pana la 27.07.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar alocatie nou nascut +stimulent de insertie georgianaa georgianaa 1. In cat timp de la nasterea copilului trebuie depus dosarul pentru alocatie? 2. Daca optez pentru ccc de 1an, iar tatal isi ia luna obligatorie in ultima ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pet65 pet65 as dori daca se poate sa aflu cu cat timp inainte de expirarea concediului postnatal de 1 an trebuie sa se prezinte sotia la serviciu pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Iacobdana Iacobdana Buna ziua , Ieri am fost sa imi depun actele pentru indemnizatie copil pana la 1 an , am efectuat cele 42 zile concediu postnatal urmand sa intru in ... (vezi toată discuția)