avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita Mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita Mobiliara

Buna seara tatal meu in anul 2010 a luat un inprumut de 1000.00 de la o banca cu girant problema este ca el nu sa folosit de bani acestia ci girantul fara ca el sa faca vrun act in care sa specifice ca girantul isi ia angajament de plata si astazi mam trezit cu ordin de executare Mobliara ce inseamna asta in termen de 1 zi sa platesc inprumutl de bani

Inca din anul 2012 tatal meu este operat si sa pus oprire pe pensie

Ce pot face sa scap de aceasta datorie eu unu asi lua creditul asupra mea urmand sa platesc din salariu se poate

Multumesc astept un raspuns urgent ce pot face !!
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2015
Aur3l, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aur3l , utilizator 15:08, 21 Martie 2015
Negociati incheierea de angajament de plata cu executorul judecatoresc
Da dar in contractul cu banca sa facut decat cu giranti nu si pe casa !!
Nici nu se zice nimic de casa, mobiliar se refera la bunuri miscatoare- bani, autoturisme, bijuterii, tablouri etc, etc.
pt ce suma a fost somat ?
Ala n-a platit deloc ?
Pentru suma de 14.512.55 lei tatal meu avad asupra lui decat casa si atat si pensia pe caz de boala intrebare mea este urmatoare am discutat cu executorul si ma luat pe sus ca el i scoate casa la vanzare si ca nul intereseaza nimica mai ales ca eu nu am primit insintare de la ei si aceasta scrisoare a ajuns in data de 16.03.2015 si cazul sa judecat fara a avea nevoie de ambi creditori si mai specifica faptul ca se va continuare executari silite prin urmarirea a bunurilor moblie proprietatea dumneavoastra in conformitate cu dispozitile legale in materie urmand sa suportati toate cheltuielile necesare aceste activitati !!!! ce inseamna asta si cu ce ma pot apara inpotriva asta !! astept un raspuns

Multumesc
Avem un debiror si un creditor, nu.. ambii creditori. Nu e nevoie de judecata, ca sa treaca la executare, nu se citeaza debitorul nicaieri.
Ce puteti face ( tatal) e sa conteste executarea, insa pt asta ii trebuie si un motiv.
Deocamdata executarea e mobiliara, insa da, se poate ajunge la o executare imobiliara ca suma depaseste 10 mii lei.

Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme cu firmele de recuperare danut_daniel danut_daniel buna seara problema mea la care caut solutie este urmatoarea in 2006 am luat un credit de la BCR. am platit 1 an dupa care din diverse motive nu am mai ... (vezi toată discuția)
Executie silita giranti klaudia772001 klaudia772001 In 2008 sotul meu cu incă un coleg au fost giranti pentru seful lor. Bine inteles ca acesta a plecat din tară, nu are nimic în proprietate și ... (vezi toată discuția)
Execuate silita razmerita razmerita Daca am primit somatia de evacuare investita cu formula executorie la cererea adjudecatarului, fara sa fiu anuntat de aceasta investire, pot sa ma apar? (vezi toată discuția)