Buna seara tatal meu in anul 2010 a luat un inprumut de 1000.00 de la o banca cu girant problema este ca el nu sa folosit de bani acestia ci girantul fara ca el sa faca vrun act in care sa specifice ca girantul isi ia angajament de plata si astazi mam trezit cu ordin de executare Mobliara ce inseamna asta in termen de 1 zi sa platesc inprumutl de bani
Inca din anul 2012 tatal meu este operat si sa pus oprire pe pensie
Ce pot face sa scap de aceasta datorie eu unu asi lua creditul asupra mea urmand sa platesc din salariu se poate
Dar daca eu iau asupra mea sa platesc inprumutul adica sami opreasca mie timp de 2 ani suma x...x se poate ?? mai ales ca si el si girantul au ambi case pe numele lor ??
Problema sta si alfel el in ultimi 2 ani a stat mai mult prin spitale si nu am mai stiut nimica de plata ratelor pot folosi ast in caz de ceva find faptul ca a trebuit sa platesc operatile ???
Buna ziua am reusit sa iau legatura cu ce de la kruk care se ocupa de cazut tatalui meu
eu am discutat cu iei si am stabilit ca luni sa ma duc la iei sa imi iau un angajament de plata
dar este alt ceva domnul executor vrea ca suma sa fie platita la el respectivi 14.512.55 cand am vobit la banca este vorba de doar 10.000.00 lei si nu mai inteleg despre ce suma este vorba !! unu zice de suma de 14.512.55 si cei de la kruck de suma de 10.000.00 ce facem aicea ???
Execuate silita
razmerita
Daca am primit somatia de evacuare investita cu formula executorie la cererea adjudecatarului, fara sa fiu anuntat de aceasta investire, pot sa ma apar? (vezi toată discuția)