avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament la licitatie cu datorii la intetinere
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament la licitatie cu datorii la intetinere

buna seara ,suma licitatiei nu a acoperit si debitul catre asociatie din spusele executorului,cred ca acum se cauta un tap ispasitor care sa plateasca debitele defunctului propietar[sper sa nu fiu eu] care nu platise o parte si atunci cind era in viata ,dupa decesul proprietarului apartamentul a fost inchiriat de sotia dinsului ,nu stiu daca erau legitimi dar au un copil minor impreuna,dar asociatia nu a fost platita nici atunci ,daca nu ma insel asociatia ar fi avut timp sa ia masuri inca de atunci ,nu sa astepte un nou proprietar ,care sa achite debitele fostului proprietar ,inainte cu maxim 2luni inainte de participarea mea la licitatie asociatia sa inscris cu debitul in cartea funciara intre timp executorul m-a asigurat verbal ca nu eu platesc debitele fostului proprietar ,am participat si adjudecat licitatia si acum cind fac demersuri pt, a ma inscrie la primarie taxe si impozite asociatia nu imi elibereaza adeverinta pt ca: <cine plateste debitele imobilului?> <de ce executorul nu a invitat si asociatia la licitatie pt recuperarea debitului>In concluzie parerea mea de necunoscator e ca cineva nu si-a facut treaba cred ca intr-un an de zile de ne-plata consecutiva asociatia ar fi trebuit sa faca demersuri pt recuperarea debitelor,sper sa fi cumparat doar un apartament nu si dateoriile altuia Cum sa procedez Cine e raspuzator de debitul asociatiei ?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 17 Martie 2015
[editat]
Asociatia de proprietari daca detine hotarare judecatoreasca definitiva se poate indrepta cu pretentii impotriva mostenitorilor defunctului proprietar
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament restante asociatie proprietari madalinbaban madalinbaban Un apartament a fost scos la licitatie de catre banca creditoare. O persoana fizica a adjudecat imobilul la licitatie, insa apartamentul figura cu restante ... (vezi toată discuția)