avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... INFORMAŢIE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

INFORMAŢIE

Doresc să aflu dacă s-au montat camere de luat vederi în incinta unui imobil de către o Asociaţie de proprietari acestea trebuie declarate la AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.
Care este procedura?

Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 16:49, 18 Martie 2015
Nu trebuie anuntat nicaieri, firma care a montat acest sistem de spraveghere stie foarte bine ce are de facut, ei sunt autorizati sa monteze si sa puna in functiune sistemul.
Dumneavoastra trebuie sa avertizati prin afise puse la loc vizibil,ca respectivul condominiu este supravegheat video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Notificare anspdcp privind montarea de camere video euely euely Buna ziua, Revin dupa o perioada de aproape 2 ani de zile, de cand s-a hotarat in Adunarea Generala , montarea de camere video in imobilul pe care il ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere andabej andabej Este nevoie de aprobarea salariatilor pentru instalarea unor camere de supraveghere? Sau trebuie instiintati in vreun fel? Si daca da, care este actul ... (vezi toată discuția)