avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire privind titlul de proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire privind titlul de proprietar

Buna ziua
Sotul meu a cumparat un apartament prin programul prima casa inainte ca noi doi sa ne casatorim.
As vrea sa stiu daca eu pot beneficia de programul prima casa daca doresc sa imi achizitionez si eu o casa pe numele meu.
Sau daca doresc sa cumpar o casa pe numele meu la care tip de tva ma incadrez 5 sau 24%.
Multumesc!

O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Tva de 5% sau 19%? al doilea imobil guranlaura guranlaura Buna ziua..ma confrunt cu situatia in care doresc sa cumpar un apartament intr un ansamblu rezidential, apartament nou. Locuiesc intr unul achizitionat de ... (vezi toată discuția)
Tva 5% al doilea imobil Mircae123 Mircae123 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: actuala sotie a contractat inainte de casatorie, singura, un credit prin Prima Casa de 40.000€ pentru un ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin program prima casa cu contract de separare de bunuri ContSters461267 ContSters461267 Buna ziua. Momentan sunt necasatorita si sunt in curs de a achizitiona un apartament prin programul Prima casa (momentan astept dupa CF-ul imobilului). ... (vezi toată discuția)