avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Borderou vanzare-incasare obligatoriu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Borderou vanzare-incasare obligatoriu

Am si eu o nelamurire, daca puteti sa ma ajutati, va rog. Am fost informata ca in urma unui control al celor de la Anaf Atifrauda s-a solicitat borderoul de vanzare-incasare al zilei, iar ca si consecinta a nedetinerii lui, s-a suspendat activitatea firmei pentru o perioada de 3 luni. Totusi, legal, mai este obligatoriu de completat? Mentionez ca magazinul unde lucrez vinde en detail, avem casa de marcat electronica si emitem doar bonuri fiscale, nu si chitante. In borderoul respectiv nu as face altceva decat sa transcriu ce se inregistreaza si pe casa de marcat, adica o munca in plus si dupa parerea mea, inutila. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bonul fiscal obligatoriu daca tai chitanta si factura? ANCA_M ANCA_M LUCREZ IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR SISTEM RENT A CAR . PENTRU SUMELE INCASATE DE LA CLIENTI SE TAIE CHITANTA SI FACTURA PE BAZA UNUI CONTRACT INTRE FIRMA SI ... (vezi toată discuția)
Pfa cun factureaza? unoradean unoradean As vrea sa imi facun pfa care sa se ocupe de imprimare pe textile . As fi interesat de modalitatea de a face intrare pe aparatura care o cumpar cum ma ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat breman breman Buna ziua - la un PFA daca vand marfa numai catre persoane juridice nu am nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)