avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare imobil ipotecat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare imobil ipotecat

Buna ziua,
Am un contract de credit ipotecar din 2007, refinantat in 2010, odata cu refinantarea am obtinut asigurarea imobilului de catre banca la nivelul sumei de 54000 euro care acopera riscurile impuse din 2013 de asigurarea PAD. Incapand cu 2013 Banca imi solicita (fara adresa de comunicare, doar verbal iar ulterior trece la incasarea asigurarii din ratele lunare) PAD. Este corect?

Alte discuții în legătură

Asigurare pad si asigurare facultativa pentru un imobil ipotecat VandenAar VandenAar Buna ziua, In 2007 am contractat un credit ipotecar (42.150 euro) pentru un apartament cu valoarea declarata si acceptata in garantie - conform raportului de ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie sava elvira sava elvira Buna seara, Am incheiata o asigurare facultativa a locuintei valabila pana la data de 06 octombrie 2011,asigurare care include si riscurile din asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare pad VandenAar VandenAar Buna ziua, Am o nelamurire legata de asigurarea PAD. În aprilie 2007 am luat un credit ipotecar de la o bancă (suma aproximativă 42.000 de euro) ... (vezi toată discuția)