Buna ziua , doresc sa infintez un srl , si vreau sa stiu pentru ce programe sunt obligat sa am licenta in afara de windows ? Gen abobe flash player , abobe reader , antivirusul o sa il folosesc pe cel de la microsoft ,din cate stiu ai licenta free la antivirus daca cumperi licenta la windows .
Nu aveti nevoie sa platiti pt. ca puteti ,,ocoli" softurile cu licenta!
Ma gandesc daca nu v-au influentat guvernantii, care trebuia/nu trebuia, au platit licenta :D
Pt. fiecare soft cu licenta sunt cel putin doua free/open source :yes:
Sistemul de operare windows (xp / 7/ 8/ 8.1/ etc) poate fi inlocuit cu linux (dar nu numai!).
Adobe flash player sau adobe reader sunt gratuite!
Despre antivirusuri ce sa mai spun?!
Cu licenta/fara licenta/trial isi fac cam la fel treaba, dar daca d-voastra ,,navigati" cu grija nici nu aveti nevoie de antivirus.
P.S. Va recomand o scanare la cateva zile cu malwarebytes anti-malware (varianta free cu update la zi) !
Multumesc, desi as prefera sa merg pe windows cu licenta , ma gandeam ca trebuie licenta si la adobe flash player sau reader , de micosoft office nu am nevoie
Daca asa doriti, ok!
Inca un sfat: cumparati un windows 7 ultimate (ATENTIE de unde achizitionati, unii va pot cere si 1000 de lei!!!), oricum, este sub windows 8/8.1 ca pret, iar ca performante este mut peste ce aveti nevoie.
Aici importanta este ,,masina" pe care-l instalati.
Cand se va lansa windows 10, toti care au instalat windows 7/8/8.1 cu licenta, vor putea sa-l instaleze gratis!
Super , desi am vazut windows 8.1 cu licenta RETAIL in jur de 500- 600 lei . Inca ceva trebuie neaprat ca pc si windowsul sa fie cuparat pe numele firmei ,sau se poate si pe numele meu personal ?
Licente programe
Daniela2172
buna ziua. va rog frumos daca stie cineva care sunt programele ( soft si so) care necesita cumparare de licenta. eu stiu ca trebuie pentru windows si office. ... (vezi toată discuția)