avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare padure catre cetatean strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare padure catre cetatean strain

Buna ziua
As vrea sa stiu daca pot vinde o parcela de padure catre un cetatean francez, rezident si daca da, care este articolul de lege in baza caruia se poate face vanzarea. La notariat nu prea au stiu ce sa imi raspunda, urmand sa studieze legile. Mentionez ca am toate actele, inclusiv de la primarie si ocolul silvic, cu dreptul de preemtiune, etc.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tedyca , utilizator 12:19, 20 Martie 2015
Buna ziua.
Chiar nimeni nu ma poate lamuri in aceasta problema? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu padurea. Geani_geani Geani_geani Buna ziua. Am o problema cu ocolul silvic (Directia Silvica). In urma cu 2 ani ni s-a reconstituit dreptul de proprietate ptr 2 ha padure. S-a facut parcela si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota indiviza din teren cu cf dana07 dana07 Buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema extrem de urgenta. Exista 13 ha de padure. Exista CF pe padure. Exista 3 proprietari pe CF. Conform ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu ocolul silvic . Geani_geani Geani_geani Buna ziua. Am o problema cu ocolul silvic (Directia Silvica). In urma cu 2 ani ni s-a reconstituit dreptul de proprietate ptr 2 ha padure. S-a facut parcela si ... (vezi toată discuția)