avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Deschidere faliment procedura simplificata ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Deschidere faliment procedura simplificata -nejustificat

Va rog sa ma ajutati, am o situatie mai ciudata.
In ianuarie 2009 am fost numita lichidator de ORC la o societate care fusese dizolvata. Apoi conform declaratiei de creanta de la DGFP, am solicitat deschiderea procedurii simplificate a falimentului, avand in vedere ca asoiatii sau administratorii societatii nu s-au prezentat desi au primit notificarile pentru a preda actele contabile. S-a admis intrarea in procedura simplificata, iar la urmatorul termen s-a prezentat si administratorul statutar cu o adresa prin care arata ca el a achitat 1/2 din creanta DGFP si ca societatea lui nu era dizolvata , dat fiind faptul ca facuse recurs la dizolvare si il castigase inca din luna decembrie 2008, inainte de a fi eu numita de ORC lichidator al societatii . Acum administratorul statutar doreste sa raman in continuare cu societate in functiunesi sa achite toate datoriile societatii, desi a fost declansata procedura falimentului in forma simplificata. Se mai poate face ceva in acest? Si care e procedeul? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:48, 23 Iunie 2009
mai esti in termenul de 10 zile de la publicarea sentintei de deschidere a falimentului in BPI, ca sa ataci cu recurs sentinta ???
nu
revizuire ??? dar aceeasi problema daca mai esti in termen ???
Din punctul meu de vedere nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Diferente intre bilantul contabil si cel publicat pe site-ul mfinante SIMA LAURA SIMA LAURA Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra 1.. Daca o societate declara ca bilanturile publicate pe mfinante.ro nu sunt reale, iar ultimile acte aduse de ... (vezi toată discuția)
Recurs dizolvare societate lorefaur lorefaur Buna dimineta, Ma puteti ajuta va rog cu un model de recurs impotriva unei sentinte de dizolvare a societatii in baza art.237 alin.1 , lit.c din Lg.31/1990. ... (vezi toată discuția)