avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii organizare targ
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii organizare targ

Buna seara
Doresc sa organizez un targ cu bunuri de larg consum intr-o locatie privata. Exista contract de inchiriere in acest sens.
Daca locatia este privata si nu pe domeniul public, este nevoie de ceva avize/autorizatii de la institurii publice?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impartire fluturasi promotionali - o ilegalitate? vorbaretu vorbaretu Salut Nu stiu daca asta e sectiunea buna in care ar trebui sa postez problema mea. Situatia este urmatoarea: o companie organizeaza in incinta unei cladiri ... (vezi toată discuția)
Pfa poate organiza un targ? madazug madazug Buna ziua, Doresc sa organizez un targ de mestesuguri, si ma intereseaza care ar fi baza legala obligatorice pentru a putea face acest ;lucru. Ma mai ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)