avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Drepturi salariale

Buna ziua, as dori sa stiu daca in urma noii legi a salarizarii bugetarilor o persoana ce este incadrata ca asistent medical in cadrul unui cabinet medical scolar cu studii superioare-masterat pshihologie clinica si interventionala(modul de pedagogie, curs de formator) poate beneficia de incadrare salariala la nivelul de studii superioare.

Alte discuții în legătură

Incadrare pe post lilinik lilinik Sunt incadrata pedagog IA cu studii medii in cadrul unui Grup Scolar. Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si am aflat ca nu pot fi incadrata la pedagog ... (vezi toată discuția)
Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)
Promovare pe post cu studii superiare simonafrandes simonafrandes Sunt angajata pe post de asistent medical cu studii medii la un cabinet medical scolar in subordinea primariei. Am studii superioare in administratie publica ... (vezi toată discuția)