avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare pe post cu studii superiare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare pe post cu studii superiare

Sunt angajata pe post de asistent medical cu studii medii la un cabinet medical scolar in subordinea primariei.
Am studii superioare in administratie publica si un master in management sanitar.
Intrebarea mea este daca am dreptul sa fiu angajata cu studii superiaore date fiind studiile pe care le am.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:11, 21 Noiembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Fiind vorba despre sectorul bugetar, exista o anumita procedura prevazuta in lege pentru promovarea dvs intr-un post ce necesita studii superioare.
Studiile superioare pe care le aveti va pot ajuta in obtinerea unui post intr-o alta unitate sanitara(spital, policlinica, etc). La cabinetul medical scolar nu vad ce functie ati putea ocupa cu aceste studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medical cu studii superioare luminitacreata luminitacreata daca lucrez in spital militar am dreptul sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare am inteles ca la spitalul militar craiova sunt persoane care ... (vezi toată discuția)
Durata debutului in munca dsy dsy Buna seara! Doresc sa stiu care este cadrul legal de trecere intr o alta grila de salarizare....de la asistent medical debutant la asistent ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)