avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenta medical cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenta medical cu studii superioare

daca lucrez in spital militar am dreptul sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare am inteles ca la spitalul militar craiova sunt persoane care au terminat facultatea si au reusit se fie incadrate conform studiilor am terminat in septembrie 2009 si am depus diploma la serviciul resurse umane si nimic de cite ori am intrebat s-a raspuns ca nu am dreptul in sistemul spitalelor militare daca ma poate ajuta cineva ce am de facut ca sa imi obtin acest drept va rog sa imi raspundeti,mentionez ca s-a spus ca nu m-a pus nimeni ca sa fac facultate ca nu sunt posturi pentru studii superioare multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:05, 23 Ianuarie 2012
Spitalul militar este tot unitate sanitara publica din sectorul sanitar, si face parte din unitatile sanitare din cadrul ministerelor cu retea sanitara proprie,deci ii sunt opozabile aceleasi reguli ca si pt. spitalele publice aflate in subordinea Ministerului Sanatatii.
Promovarea dvs. pe functie depinde de conducerea unitatii,caci ei vor trebui sa va transforme postul din st. postliceale in st. superioare,sa va modifice corespunzator fisa postului si sa va schimbe si salarizarea.
Asadar,solicitati in scris unitatii sanitare sa va aprobe promovarea dvs. pe functie prin absolvirea de st. superioare in profilul postului ocupat.
Sa va specifice si reglementarea conform careia,in spitalele militare nu este posibila o astfel de promovare.( eu nu am cunostinta sa existe asa ceva)
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)