avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 112 concediu medical + prima
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 112 concediu medical + prima

Buna ziua!

Am o rugaminte, ma poate ajuta cineva in legatura cu modul de intocmire a declaratiei 112 in urmatoarea situatie: un salariat este in concediu medical toata luna februarie si a primit si un bonus in aceasi luna. Cum se declara acest bonus in D 112 intrucat numarul de ore lucrate este 0. Cred ca la sectiunea E 3 se declara la randul 8 dar nu face corect calculul. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 oviiul oviiul Ma ajuta cineva va rog? Am incercat sa completez declaratia 112 dar nu gasesc de unde reiese din anexa 1.1. contributia angajatorului la fondul de sanatate si ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)