avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112

Ma ajuta cineva va rog?
Am incercat sa completez declaratia 112 dar nu gasesc de unde reiese din anexa 1.1. contributia angajatorului la fondul de sanatate si fond accidente de munca, unitatea nu are salariati in concediu medical sau accidentati
Cel mai recent răspuns: iancu_ic , utilizator 16:53, 20 Februarie 2011
Anexa 1.1 ,sectiunile C2 si C3.
D-na Gabrielle Monique,
Daca sunteti amabila am si eu o intrebare:
Pentru o salariata aflata in CCC se bifeaza SECTIUNE A sau B, unde trebuie sa se treaca toate orele din luna suspendate?
Multumesc anticipat!
Pentru salariata aflata toată luna în CCC,acesta va apare în declaraţie ca si
inainte, adica:
Ore suspendate in luna = nr total ore lucratoare in luna
Baza calcul somaj = 0

Aveti insa grija,ca pentru acesta persoana trebuie completata data plecarii din societate,adica ultima zi lucrata la societatea Dvs..Pe perioada concediului de crestere a copilului,persoana respectiva va fi raportata de catre ANPS
In ce declaratie anterioara 112 ati raportat salariata aflata in concediul pentru cresterea copilului? In niciuna. De ce o raportati in 112?!
Iulian Manea a scris:

In ce declaratie anterioara 112 ati raportat salariata aflata in concediul pentru cresterea copilului? In niciuna. De ce o raportati in 112?!

Am sa va rog stimate coleg sa cititi instructiunile de completare ale Declaratiei 112.

Alte discuții în legătură

Ce subventie primesc de la somaj pentru incadrarea unui absolvent de studii superioare? ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI am angajat un absolvent de studi superioare (masterat) care este suma pe care o primesc de la somaj si de ce sunt scutit multumesc.Cum completez declaratia 112 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 vica.1960 vica.1960 Cenzorii si membrii cosiliului de administratie in care sectiune se trec A sau B. La tipul de contract ce se trece fiindca ei nu au contract si nici nr. de ... (vezi toată discuția)
Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)