avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificari Societate Comersiala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificari Societate Comersiala

Sunt asociat unic intr-o societate comerciala
La Reg Com trebuie sa modific sediul social, sa mentionez inchiderea unui punct de lucru desfiintat si sa mentionez deschiderea unui alt punct de lucru?
Cum procedez?:
- Fiind asociat unic trebuie sa fac un Act aditional in care sa mentionez acestea? Neaparat autentificat la notariat?
- Trebuie sa actualizez Actul Constitutiv (coduri CAEN, etc) Inainte era Statut. Il redenumesc Act Constitutiv (trebuie sa adaug si mentiunea: ACTUALIZAT?)? Il modific pe cel vechi: actulizat coduri CAEN, noul sediu social (trebuie sa adaug in Actul Constitutiv si punctul de lucru nou?). Neaparat autentificat la notar?
- Ma prezint la Reg Com fac cerere de modificari si urmez mersul. Corect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:37, 20 Martie 2015
Faceți o decizie a asociatului unic și un act constitutiv actualizat. Depuneți certif de înmatriculare, certif constatatoare și actele doveditoare ale folosinței ptr sediu și punctul de lucru. Trebuie să autorizați activitățile pe care doriți să le desfășurați la sediul social, punctul de lucru ce urmează să-l deschideți și, eventual, la terți.
Sunt cam multe operațiuni. Vă sfătuiesc să angajați un avocat ptr a evita probleme și prea multe drumuri la registrul comerțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Acte modificari si completari acte constitutive sc ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am de facut la firma unde lucrez cateva modificari: 1. Prelungire spatiu sediu firma (cu contract inchiriere) 2. Deschiderea unui nou punct de ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)