lori_beatrice a scris:
Pentru infractiunea de abandon de familie savarsita de fostul sot am depus o plangere la politie, a trecut aproape o luna, am dat declaratii si eu si fostul sot dar inca nu stiu rezultatul final deoarece agentul care se ocupa de caz spune ca mai trebuie sa mai adune dovezi. As dori sa-mi spuna cineva ce termen este pentru solutionarea unei plangeri? Fostul sot nu este impresionat cu nimic de faptul ca am depus plangere penala iar agentul care se aocupa de caz mi se pare ca-l favorizeaza si prelungeste intentionat toata aceasta actiune iar fostul sot comite in continuare infractiunea de abandon de familie si nu vrea sa plateasca pensie alimentara pentru cei 2 copii? Cum pot urgenta lucrurile pentru ca am nevoie de bani si pentru ca cei 2 copii nu traiesc cu aer.
Mergeti in audienta la Comandantul Politiei cu o cerere in care mentionati situatia,ca va este tergiversata solutionarea cauzei si ca aveti impresia ca agentul-anchetator este partinitor .Acesta va verifica dosarul si va dispune in cazul in care cercetarile sunt efectuate,ca agentul sa trimita cauza la parchetul competent teritorial pentru emiterea rechizitoriului.Va atrag atentia ca in tot timpul cercetarii penale cat si a celei judecatoresti, pana la ramenerea dedinitiva hotararii,puteti sa va impacati,dupa achitarea sumei datorate de tatal minorului cu titlul de pensie de intretinere