in sectorul 3 nu se plateste ridicarea gunoiului asa ca se plateste pe nr de pers doar lumina pe scara, tipizatele, cele necesare pentru curatenie si salariul femeii de serviciu si, toate cele enumerate, mai putin lumina pe scara, cred ca ar trebui platite pe cota parte indiviza; oricum nu am cu cine ma intelege)
TOATE salariile se repartizeaza pe cota-parte indiviza, nu confundati gunoiul (care stiu ca nu se plateste pentru ca stau si eu in sectorul 3) cu salariul femeii de servici!!
Conform Legii 230/2007 actele asociatiei si stampila stau doar la presedinte, exclus ca administratorul sa detina stampila, daca are nevoie de stampila pentru incasare se poate face una pe care sa scrie "ACHITAT" si datele asociatiei, dar nu stampila rotunda. Apelati la Politie sau la serviciul specializat din Primarie (in care sincer nu am incredere), dar incercati!
Iar daca nu vrea sa isi dea demisia si este angajat cu CIM, atunci atentie ca sunt anumite reguli de desfacere a contractului de munca, altfel va poate da in judecata si nu este bine.
Iar din Fondul de Penalizari nu aveti voie sa achitati salarii, puteti achita penalizari furnizorilor, sau reparatii in condominiu.