la ceva timp dupa revolutie pe baza unor tabele si a declaratiileor persoanelor care traiau de pe timpul celor de-al doilea razboi mondial am avut in posesie o suprafata de 1 pogon pamant arabil in vecinatate orasului tirgu jiu .
pe suprafata aceasta nu am decat un proces verbal de punere in posesie dar vecinii au si titluri de proprietate iar in procesul meu verbal sunt specifati vecinii .Pamantul provine ca urmare a faptului ca strabunicul meu a fost veteran de razboi.In primavara aceasta pe pamantul pe care l-am muncit ani de zile dupa revolutie dar care anul acesta nu a fost arat, a pus un individ porumb .Am aflat ca respectiva persoana a preluat dreptul de a se judeca de la o alta persoana care ar fi avut teren dar nu pe acest amplasament .
In momentul de fata pamantul respectiv este intabulat este in proprietaea persoanei care s-a interesat si care a avut pile pentru ca eu am fost amanat de nenumarate pentru a mi se da dreptul de punere in posesie
Ce demersuri sa fac pentru a-mi revendica proprietatea pe vechiul amplasament ???
eventuale link-uri de unde sa gasesc toata legislatia referitoare la acest item ??
Solicitati Comisei de fond funciar eliberarea titlului de proprietate, daca vi se raspunde ca s-a eliberata titlu altei persoane nu aveti decit sa solicitati in instanta anularea acestuia si totodata sa vi se elibereze dv. titlu de proprietate