avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Termen de predare documente asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Termen de predare documente asociatie

Am o problema si as dori sa aflu citeva raspunsuri de la cei ce s-au lovit de o asemenea problema ;
-comitetul executiv impreuna cu cenzorul asociatiei au fost demisi in urma hotararii adunarii generale, care impune predarea documentelor intr-un termen limita de 48 de ore ......
-Problema ar fi urmatoarea ; comitetul demis a luat act de controlul efectuat de cenzorul asociatiei, care scotea la iveala greseli de calculatie ale administratorului, ce au dus la avantajarea unor proprietari in detrimentul altora, intocmirea gresita a balantelor si a bilantului...etc. Datorita masinatiunilor administratorului si a unui grup de presiune,s-a organizat repede o adunare generala, unde s-a ajuns la demiterea c.ex. si a cenzorului pe motiv ca administratorul are dreptate si nu cenzorul+c.ex. Administratorul a fost pastrat in functie in ciuda rapoartelor cenzorului , din care reiesea lipsa pregatirii de specialitate a administratorulu isi adaugat la acest lucru neindeplinirea atributiunilor prevazute in lege, statut,etc. Nu ar fi fost normal ca noul comitet sa i-a act de acest raport si sa ceara un control financiar-fiscal de la primarie sau de la C.E.C.A.R. ?
-In aceasta stare de fapt ce ne sfatuiti sa facem? - sa predam urgent cum n-i se cere toata documentatia ?
-Si o alta intrebare ;- exista un termen legal de predare a acestor documente, si daca exista care ar fi ?
- Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 20:51, 22 Iunie 2009
Nu exista nici un termen de predare a acestor documente si nici o sanctiune pentru nepredarea lor
Va multumesc pentru raspuns, sper ca nu va suparati daca pentru a fi mai sigur mai astept si alte raspunsuri:">
cate aberatii se scriu pe acest forum.. Asa ca,distrugeti fratilor documentele ca ...Nu exista nici un termen de predare a acestor documente si nici o sanctiune pentru nepredarea lor
Domnului " proprietaru " va multumesc pentru fina ironie, dar ma asteptam la un raspuns din partea cuiva care chiar a trecut prin asa ceva . Multumesc .
Un termen nu stiu sa existe, dar atata timp cat s-a ales o alta conducere de ce ar trebui sa tergiversati? Faceti un PV de predare-primire si terminati cu ei. Va vedeti in continuare de treburi si....nu-l scapati din ochi pe administrator. Daca sunteti convins ca face prostii vrute si nevrute, pisati-l pana cand ori va intelege sa lucreze corect, ori sa-si dea demisia.
Un administrator mai puternic, fie si mai bun manipulator decat o conducere aleasa.....este un lucru nefiresc si daunator intr-o asociatie.

Alte discuții în legătură

Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie de proprietari mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua. Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc emilia-gabriela emilia-gabriela Buna ziua, Administratorul blocului impreuna cu comitetul refuza sa inmaneze actele cerute de majoritatea proprietarilor pentru a face un control. Ne-am ... (vezi toată discuția)