avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

deschidere punct de lucru

Se poate deschide punct de lucru in baza unui drept de folosinta dobandit in temeiul unui contract de prestari servicii (amestec intre prestari servicii si inchiriere)??
Daca da, cum ar trebui sa arate un astfel de contract?
Cel mai recent răspuns: Arabellla , utilizator 21:16, 23 Martie 2015
Trebuie act de proprietate, inchiriere, comodat, concesiune, NU contract de prestari servicii.
Am sunat la ORC si mi s-a spus ca s-au mai intalnit cu astfel de situatii. Daca, ipotetic, as realiza un astfel de contract ar trebui sa fie intr-un fel anume? Cat de mult ar trebui sa detaliez partea cu dr de folosinta?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere / comodat este bun pentru sediu societate comerciala BG BG Va rog sa-mi spuneti daca pentru inregistrarea unui sediu social este nevoie sa fi proprietar sau poti sa faci si un contract de inchiriere? Cineva sugera ca ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu pentru sediu firma emina28 emina28 Buna ziua, As vrea sa stiu ce documente am nevoie pentru a face sediul social al unei firme intro casa care e construita dar e in curs de intabulare? (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social Cosmin3006 Cosmin3006 Doresc sa mi infiintez o firma, insa, din ce inteleg, am nevoie de un contract de comodat pentru spatiu. Exista vreo solutie prin care sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)