avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

sotul meu este infirm din accident,in 29 ianuarie a obtinut decizie de pensie invaliditate gradul 2 accentuat de la cmisia expertiza,a epus dsr.la casa de pensii si a depus in dsr adeverinta cu grupa a-1-a facind stagiul militar in1987 la mina vulcan,si a mai depus in dsr,adeverinta cu grupa a-2-a,ca sudor perioada 1984-1987,dar acum 2 zile a primit decizie,de la casa de pensii cu total 114 lei,si grupa 2-a nu sa valorificat pe motiv ca nu a lucrat in 1-02-1990,daca legea zice ca pensia de invaliditate se acorda indferent de stagiul de cotizare intreb de ce sotul meu nu a primit minimul de pensie invaliditate va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 23 Martie 2015
Pe acelasi cupon de pensie va primi si diferenta pana la 400 lei cat este indemnizatia sociala minima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 am 1 an lucrat cu grupa 1 la mina vulcan in 1987-1988 si 3 ani lucrati cu grupa 2 ca sudor la lugomet lugoj,in 29-01-2015 am depus dsr.la casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Buna seara. Întreb pentru o cunoștință femeie.in luna martie ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Buna seara. Întreb pentru o cunoștință femeie.In luna martie împlinește 62 de ani . Are stagiu de cotizare de 15,9 ani. Pensie de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc atomei elena sunt din barlad jud vaslui ,nascuta ... atomeielena atomeielena buna ziua ma numesc Atomei Elena sunt din barlad jud vaslui ,nascuta pe 21 12 1965 ,angajata din 27 11 1984,pana in prezent am 5 ani si 4 luni de grupa si ... (vezi toată discuția)