avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Dosar fara declaratiile martorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Dosar fara declaratiile martorilor

Ce se intampla daca declaratiile martorilor nu s-au atasat la dosar de catre cei din organul judecatoresc??? e corect asa ceva?
Cel mai recent răspuns: andreeaalm , utilizator 21:16, 26 Martie 2015
Nu! Trebuie sa fie la dosar.
Cum nu au fost atasate ? Ati studiat dosarul si desi au fost audiati la un termen anterior declaratiile lipsesc ?
am facut recurs si cand am ridicat dosarul am vazut ca nu erau prezente declaratiile
In sentinta se face referire la ele ?
nu.

Alte discuții în legătură

Caietul grefierului - este public??? MIXAM MIXAM Va supun atentiei urmatoarea problema : 1. Intr-un dosar de la tribunal am solicitat sa consult si sa fac copie dupa caietul grefierului pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Lipsa minutei annabell annabell ce se intampla daca de la un dosar lipseste minuta cu toate ca s-a emis o copie de catre Tribunal cu timbru judiciar si stampila tribunalului pt.conformitate ... (vezi toată discuția)
Dovezi depuse la dosar mirage08 mirage08 Am primit o sentinta judecatoreasca in urma unui proces in care mi-au fost aduse mai multe acuzatii.Majoritatea acuzatiilor au fost inlaturate de catre ... (vezi toată discuția)