avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sanctiuni neplata la timp a obligatiilor fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sanctiuni neplata la timp a obligatiilor fiscale

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog care sunt sanctiunile pentru neplata la timp a obligatiilor la buget ale unei societati pentru anul 2015?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:50, 25 Martie 2015
Pentru plata cu intarziere a obligatiior fiscale se calculeaza dobanzi si majorrai de inraziere. Pentru anul 2015:
-Nivelul dobânzii este de 0,03% pentru fiecare zi de întârziere.
-Nivelul penalităţii de întârziere este de 0,02% pentru fiecare zi de întârziere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi intarziere pt 2015 alexandru08 alexandru08 In cazul in care am o factura de noiembrie 2015 achitata abia in ianuarie 2016, nivelul dobanzii de intarziere aplicat este 0,02 sau 0,03% ? Factura de ... (vezi toată discuția)
Ce dobanda au dreptul sa iau primariile la datorii? isty1981 isty1981 Buna ziua! Am ceva datorie la primarie (impozit auto si o amenda) si persoana care lucreaza la primarie a zis ca dobanda este de 2% pe luna pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit amanat la plata dalia56 dalia56 Buna ziua, as dori sa intreb ce se intampla in cazul in care se intarzie plata impozitului pe venit.. din motive intemeiate, as dori sa aman plata imp 3% ... (vezi toată discuția)