avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Program START
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Program START

Buna ziua!
Am deschis anul trecut o intreprindere individuala in domeniul decoratiunilor pentru evenimente.

As dori sa aplic pentru programul START dar nu pot cu intreprinderea individuala si astfel sunt nevoit sa inchid intreprinderea si sa deschid un SRL cu acelasi domeniu de activitate.

Care sunt sansele sa primesc finantarea daca SRL-ul este abia deschis?
Multumesc

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.

Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
Cristi2593, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristi2593 , utilizator 21:40, 1 Aprilie 2015
Ati postat unde tebuie.
Programul START finanteaza SRL sau SRL-D pana la 2 ani vechime.
Criteriile de acordare punctaj nu sunt afisate, toate programele nationale sunt inca in draft.
[ link extern ] /
In sesiunea anterioara se obtineau punctaje mari daca firma avea angajati, daca desfasura activitate in sfera productie, firma era din mediul rural...etc....Nu se cunosc criteriile pentru 2015.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul start ancaneagota ancaneagota Buna ziua, In cadrul programului START finantat de uniunea europeana pot aplica cu o intreprindere individuala? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)