avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite CAR

Buna seara, ma numesc Radu Sova.
Am o nelamurire pentru care as fi recunoscator daca mi-ati da un sfat. Am o ruda, pensionar care a iesit la pensie pe caz de boala (schizofrenie), a fost pus de un tepar girant la un credit la CAR, dar nu i s-a cerut DECIZIA PENSIEI. Persoana nu si-a mai platit ratele si acum i se opreste girantului (rudei mele) din pensie? CAR-ul nu era obligat sa ceara si decizia pe care a fost iesit la pensie?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
RaduSova, utilizator

Alte discuții în legătură

Girarea la car afecteaza luarea unui credit ipotecar? Flori111 Flori111 Daca girez pentru un credit la CAR al unei rude, ma poate afecta la scor cand o sa aplic pentru un credit ipotecar la ing pentru mine? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua am girat pe cineva la car de pensionari,daca nu își ... mierloiuionela mierloiuionela buna ziua am girat pe cineva la Car de pensionari,daca nu își plătește ratele oprește persoanei respective din pensie sau ne oprește nouă la ... (vezi toată discuția)
Executare spike888 spike888 buna ziua!eu si cu inca o colega am girat o alta colega de serviciu cu un credit car intre timp persoana pe care am girat nu a mai platit ratele la car si ... (vezi toată discuția)