avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comercializare stingatoare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comercializare stingatoare

buna ziua , as vrea sa stiu si eu daca o firma care are cod caen pentru comert cu calc poate comercializa stingatoare , astazi am avut o cerere de stingatoare si nu stiu daca au un regim special sau nu

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare stingatoare si truse de prim ajutor zumzy zumzy buna ziua, nu reusesc sa geasesc codul caen pentru comercializarea de stingatoare si truse de prim ajutor. daca vanzarea se face online pot folosi codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare textile imprimate giussy7 giussy7 Buna ziua, Intrebarea este urmatoarea. Pentru a comercializa cu amanuntul tricouri cumparate de la o firma si imprimata la o alta firma, imi trebuie un cod ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)