avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN vanzare textile imprimate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN vanzare textile imprimate

Buna ziua,

Intrebarea este urmatoarea. Pentru a comercializa cu amanuntul tricouri cumparate de la o firma si imprimata la o alta firma, imi trebuie un cod caen special pentru modificarea tricourilor prin imprimare sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: giussy7 , utilizator 20:56, 3 Aprilie 2014
Puteti merge pe urmatoarele coduri CAEN:
4642 Comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei
4771 Comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)
Caen magazin second hand anna_roxanna anna_roxanna Buna ziua, As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)