avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea 221/2008
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea 221/2008

Buna seara.Am si eu nevoie de indrumare in urmatoarea problema.In perioada 01.10.2008-23.08.2009 am lucrat pe un post de invatoare(calificata) la o scoala.Si cum bine stiti sindicatul a castigat niste diferente salariale.Am primit niste sume foarte mici,si am mers am la secretariat de unde am solicitat o copie de pe foaia de calcul,deoarece nu au vrut lamureasca in legatura perioada de incadrare si de plata privind legea 221/2008.Ma puteti ajuta cu informatii despre aplicarea legii ,sumele castigate ,cum se calculeaza indicele de inflatie?Salariul eronat este de 1167(brut) si salariul corect 1555(brut).Orice informatie o sa fie de mare ajutor.Va multumesc:(:(:(:(:(

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale mikas mikas Conform unei hotarari judecatoresti \"definitive si executorie de drept\" pronuntata la 22 oct 2010, angajatorul meu (unitate de invatamant de stat) este ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari elenajijie elenajijie Buna ziua, Tatal meu tocmai a preluat functia de administrator la un bloc cu 2 etaje, fara a avea vreo calificare sau pregatire de specialitate, de la o ... (vezi toată discuția)