avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor proces penal

Buna ziua , am primit o citatie sa ma prezit martor intr-un dosar in care am fost citat si la politie dar am primit NUP de la procuratura .
De ce sunt chemata martor la proces , daca cei de la procuratura-parchet m-au scos de sub urmarire penala pentru ca nu am avut nici o legatura cu dosarul.
Numele meu( in calitate de administrator) apare pe niste adeverinte de salariat , dar nu sunt semnate de mine.Cei de la politie mi-au luat si specimen de semnatura , cand m-au chemat !
Cel mai recent răspuns: Catherina , utilizator 11:43, 29 Martie 2015
Sunteti chemata sa fiti audiata asupra unor fapte sau împrejurări de fapt care constituie obiectul probaţiunii în cauza în care a fost citata si de care aveti cunostinta
Adica, va rog sa imi explicati mai clar daca se poate ?
Va multumesc !
Mai clar nu am cum sa va explic, ca martor aveti obligatia sa va prezentati si o sa aflati ce se doreste.
Cand ati fost anchetata, calitatea pe care o aveati era cea de suspect (posibil faptuitor).
Intrucat organele de cercetare au ajuns la concluzia ca nu ati comis faptele, dar puteti da detalii in legatura cu probele aflate in dosarul penal aflat pe rolul instantei, ati fost citata in calitate de martor.
Sper ca fie explicit pentru dvs.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Citatie politie plangere penala - procedura garson garson Buna ziua, Doresc sa stiu cum sa procedez cand sunt chemat la politie ca am depusa o plangere penala. Am avut o altercatie verbala cu cineva intro seara in ... (vezi toată discuția)
Politie: refuz acceptare probe in dosar penal pe motiv ca ei nu fac probatoriul. kisso kisso Vi se pare normal ca Politia sa refuze niste CERERI de administrare de probe (gen: audiere martori, reaudiere suspecti,etc), intr-un dosar care se afla in ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)