avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare sentinta judecatoreasca

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca redactarea unei sentinte pleaca de la tribunal in aceeasi zi atat pentru reclamanti cat si pentru parati?
Cum se poate afla data redactarii?
Dupa incheierea procesului la cat timp ar trebui sa fie trimisa sentinta( redactarea )avocatilor ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:25, 30 Martie 2015
Se comunica la domiciliul indicat.
Aflati dupa comunicare cand s-a redactat.
multumesc, in aceeasi zi pleaca comunicarile catre cele 2 parti?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
gabigdo, utilizator
De regula in aceeasi zi...
de regula....este posibil sa fie o decalare de 10 zile intre parti?
Eu am avut un caz in care am fost angajat sa ma ocup de ceva intrucat dupa 2 ani nu erau facute toate comunicarile...

Se poate si 10 zile, o luna,etc...

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Decizie ...disparuta Georgian2all Georgian2all Buna dimineata! Revin pe forum cu o problema... in ceea ce priveste o sentinta. In luna mai s-a admis actiunea de la tribunal (formulata de unchiul meu), pe ... (vezi toată discuția)
Proces finalizat fără sa fiu informat felea808 felea808 Bună ziua! După cum am scris în titlu, am făcut parte dintr-un dosar ce s-a finalizat în luna a 07.2018 și pana în prezent nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)