avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri agricole invecinate nelucrate care creaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri agricole invecinate nelucrate care creaza pagube

Am si lucrez (intretin pe spalieri ,sirme etc.) o suprafata de 23 ari cu vie. Vecinii mei din nord si sud (in capete sunt drumuri de exploatare) din care o persoana fizica la sud si primaria locala la nord nu intretin terenurile cu vie de citiva ani decit superficial (pf) si deloc de 3 ani primaria care a obtinut via prin schimb de terenuri. Aceste vii sunt pline de buruieni in majoritate "papusoaica" dar si alte buruieni a caror seminte ajung si pe terenul meu creindu-mi astfel destule neplaceri si multe cheltuieli suplimentare. Cum pot proceda pentru a diminua pagubele. Cui pot sa ma adresez pentru rezolvare si care ar fi temeiul legal. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pe spatiile verzi din cartierul nostru primaria face de aprox ... ligiaopris ligiaopris Pe spatiile verzi din cartierul nostru Primaria face de aprox 1 saptamana \"lucrari de toaletare\" ale arborilor si gardurilor vii si curatire de frunze ale ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Legea 18_1991 si decretul-lege 1990 serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi As dori sa aflu si eu care este regimul juridic al unui teren mostenit succesiv din perioada 1959 pana in prezent. Pentru asta doresc sa aflu interpretarea ... (vezi toată discuția)