avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebari drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebari drept de mostenire

avand in vedere urmatoare situatie Un baiat a primit de la matusa lui inainte de casatorie un apartament cu drept de uzufruct , dupa casatorie baiatul a murit apoi sotia lui a murit si ea .
intrebarea este cine are dreptul la mostenire
rudele din partea sotiei sunt fratii si mama ei
din partea baiatului matusa care i-a dat apartamentul cu drept de uzufruct inca mai este in viata, mama lui a murit si mai are cateva matusi si unchi in viata care la randul lor au si ei copii .
imi cer scuze daca nu ma fac inteles situatia este cam complicata si as avea nevoie de un raspuns sigur , am fost pana acum la 3 persoane ...notar avocat si am primit 3 raspunsuri diferite . Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire florinon florinon avand in vedere urmatoare situatie Un baiat a primit de la matusa lui inainte de casatorie un apartament cu drept de uzufruct , dupa casatorie baiatul a murit ... (vezi toată discuția)
Despre dezbatere moștenire - acte proprietate Andrei300 Andrei300 Bună ziua,am o întrebare dacă mă puteți ajuta va rog frumos. Locuiesc cu părinții (de 35 de ani )în casa unchiului tatălui meu.Unchi care a murit de 3 ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)