avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Efectuare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Efectuare cadastru

Cine ma poate lamuri in privinta intabularii,se pot face ceva proiecte pe bani europeni sau sant vorbe in vant?Autoritatile locale de la noi din comuna zic ca nu se poate asa ceva,in acest sens consiliul local a facut contract cu o firma de cadastru pt.intabulare la pretul de 400 ron per hectar,si as vrea sa stiu daca se putea fara bani,multumesc:O
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:29, 30 Martie 2015
Consiliile locale nu prea au bani doar dacă au prins vreo finanțare din fonduri europene.
Suma de 400ron/ha este f. rezonabilă și merită efortul pe care îl veți face.
Dar oare cu fonduri europene nu se putea? Am auzit ca alte localitati asa ar fi facut,sau sant minciuni?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt localitati care au in derulare aceste lucrari si sunt localitati care au deja facut acest cadastru general. mai multe detalii gasiti pe site-ul ANCPI

[ link extern ]

[ link extern ]

Deocamdata lucrarile sunt in curs de licitatie si pentru alte localitati .
ANCPI are in dezbatere un proiect de hotarare de guvern pentru aprobarea programului national de cadastru si carte funciara valabil intre anii 2014 – 2023 . Programul are drept obiectiv inregistrarea gratuita a imobilelor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)
Casa mostenita cadastrata gratis? GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Am mosyenit 25% dintr-o casa in 2010.Nu a fost facut succesiunea.Acum pot cere sa fiu trecut in casa mostenita ca coproprietar gratis?daca da ce acte ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)