avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere teren intravilan din circuitul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere teren intravilan din circuitul agricol

Buna ziua,asa cum am mentionat si in titlu ma intereseaza daca mai este nevoie de scoaterea unui teren intravilan din circuitul agricol pentru construirea unei case,sau scoaterea se face automat pe baza Autorizatiei de construire?
Adaug ca atat in extrasul CF cat si in Certificatul de urbanism eliberat in vederea obtinerii Autorizatiei de construire terenul apare in intravilan (s-a trecut in urma PUZ-ului).Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
avramescuolimpia, utilizator
Cel mai recent răspuns: avramescuolimpia , utilizator 15:24, 31 Martie 2015
Este suficienta autorizatia de construire pentru schimbarea categoriei de folosinta a terenului arabil intravilan in curti constructii.
Va multumesc doamna Doinita ! Mai indraznesc sa va adresez inca o intrebare si anume : daca aceasta scoatere din circuitul agricol va trebui totusi sa fie facuta la intabularea casei?
O gramada de variante,idei si la cat se schimba legile nu mai stim ce trebuie facut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol a unui teren arabil ?????????? LiviaM LiviaM Buna! Detin un teren intravilan conform mentiunii din certificatul de urbanism si a CF-ului insa la categoria de folosinta in CF apare ca arabil, ce documente ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)