avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - pensie intretinere mai mare decat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - pensie intretinere mai mare decat salariul

Buna ziua ,

In urma deciziei completului de judecata de la Curtea de Apel s-a stabilit ca pensia de intretinere sa fie mai mare decat salariul.
S-a facut cerere de revizuire , cerere de indreptare eroare materila (cai exceptionale de atac ) fara nici un rezultat.Am prezentat adeverinta de venit de la firma ( este firma mea ) , am prezentat de la Finante adeverinta venituri pe ultimii ani dar nu au fost luate in considerare.
Motivatia este ca nu am contestat declaratia reprezentantului de la Primarie ( Autoritate) care in declaratia scrisa in urma efectuarii vizitei la domiciliul a scris ca eu am o anumita suma ca si venit si acea suma a fost luata in calcul pentru stabilirea pensiei de intretinere.NU au luat in cosiderare adeverinte de la Finante , Revisal, firma , etc.Mai mult declaratia reprezentatei primariei este de acum 4 ani timp in care chiar daca presupunem ca as fi avut acel venit declarat de ea( fara probe , fara investigatii) intre timp s-ar fi putut schimba radical.
Intrebarea mea este daca pot fi executat pentru plata acelei pensii raportata la un salariu imaginar ?
Ce pot face in continuare ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
Bastian, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca irevocabila crisumitica crisumitica Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Am avut un recurs la care s-a dat sentinta in defavoarea mea. Irevocabila. Care ar fi caile de atac. Am inteles ca pot ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie alimentara MagdalenaC MagdalenaC Buna ziua, Exista o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabila prin care se stabileste domiciliul minorului la mama si plata pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
Buna vreau sa cer marire pensie intretinere.nu mi prea permit ... Zifrumoasa Zifrumoasa Buna Vreau sa cer marire pensie intretinere.nu mi prea permit un avocat.am gasit aici model cerere.insa nu am inteles prea bine:o scriu eu de mana de ... (vezi toată discuția)