avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de stat pentru copii daca tatal lucreaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de stat pentru copii daca tatal lucreaza delegat in U.E.

Sotul este angajat in Romania si lucreaza delegat in U.E. In acest caz, cei doi copii ramas in Romania, pot primi alocația din statul U.E.? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene gabriela0007 gabriela0007 daca am copii cu mine in tara straina si sotul mai pot lua alocatia europeana din tara in care lucrez ? (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)