avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu programul de lucru. Suntem un club de engleza, avem program flexibil, orarul se schimba conform numarului si nevoilor clientilor. Ce sa scriu ca orar pe usa de la intrare si ce sa contina regulamentul de ordine interiora in asa fel incat sa fie totul in regula? In momentul de fata programul nostru este astfel: luni liber, marti 15-19.30, din doua in doua saptamani marti lucram de la 10.30-12.30, din doua in doua saptamani miercuri 15.30-17.30, joi 10-12 si 14-20, iar vineri de la 15-17. Acest orar contine doar orele, sesiunile cu clientii, in afara acestui program ne intalnim cu noii clienti pe baza programarii prin telefon.

Va multumesc pentru ajutor!

O zi buna in continuare!

Alte discuții în legătură

Arhiva Întreprinderii de construcții ... ileanaileana2 ileanaileana2 Doresc să aflu unde se găsește arhiva Întreprinderii de Construcții Metalice și Prefabricate din București (ICMP - București), secția ... (vezi toată discuția)
Întrebare arhivă firmă stefyscorici stefyscorici Caut o firmă din Targu Mures cu sediul pe Str. Depozitelor ICRTI în perioada 1988 -1991 Aș dori să știu unde se află sau dacă sa desfințat unde sunt ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva? Busuioc123 Busuioc123 In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)