Apelul se formuleaza in termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.
Formulati apel impotriva sentintei cu nr. x pronuntata in dosarul x al instantei x intrucat o considerati netemeinica si nelegala, urmand ca ulterior sa formulati si motivele de apel dupa comunicarea hotararii.
Aveti mai jos disp.art.412 din n. c.proc.pen.
Declararea şi motivarea apelului
(1) Apelul se declară prin cerere scrisă, care trebuie să conţină următoarele:
a) numărul dosarului, data şi numărul sentinţei sau încheierii atacate;
b) denumirea instanţei care a pronunţat hotărârea atacată;
c) numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea şi domiciliul, reşedinţa sau locuinţa, precum şi semnătura persoanei care declară apelul.
(2) Pentru persoana care nu poate să semneze, cererea va fi atestată de un grefier de la instanţa a cărei hotărâre se atacă sau de avocat.
(3) Cererea de apel nesemnată ori neatestată poate fi confirmată în instanţă de parte ori de reprezentantul ei la primul termen de judecată cu procedura legal îndeplinită.
(4) Apelul se motivează în scris, arătându-se motivele de fapt şi de drept pe care se întemeiază.
Avand in vedere pct.2.6 din Regulament aveti posibilitatea :
1.- sa consultati Catalogul Consultantilor , iar daca optati pentru aceasta varianta, puteti lua legatura cu unul dintre avocatii din Cluj inscrisi in catalog prin intermediul mesageriei private sau utilizand datele de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con... =
sau
2.- sa apelati la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc
Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.