avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere drepturi salariale

am absolvit o facultate de asistenta medicala,dar ministerul sanatatii nu doreste sa ne recunoasca studiile,pe motiv ca nu sint in "domeniul de activitate".prin aceasta exprimare dinsii inteleg de fapt PROFILUL in care imi desfasor activitatea.Faculta-
tea urmata mi-a oferit o diploma de asistent generalist,insa eu sint asistenta de laborator.Cu toate acestea,un coleg,asistent de laborator-anatomie patologica a dat in judecata Ministerul Sanatatii si a cistigat procesul,cu hotarire definitiva si irevocabila. Pe baza acestei hotariri judecatoresti, doua colege ale mele,tot asistente de laborator,care au urmat aceeasi facultate ca si mine,au dat si ele in judecata ministerul si au cistigat. In cadrul laboratorului in care lucrez sintem 3 asistente,toate cu studii superioare.Eu nu am dat in judecata ministerul.Daca colegele mele vor fi puse in drepturi,li se vor recunoaste studiile superioare si vor fi platite ca atare,hotarirea se va aplica si in cazul meu,avind in vedere ca toate am absolvit aceeasi facultate,in aceeasi promotie?Un jurist mi-a spus ca da,ca o hotarire judecatoreasca obtinuta de 50%+1 persoane dintr-un serviciu se aplica automat pentru toate persoanele in cauza.Este adevarat? Exista un temei legal pentru ca acest lucru sa se intimple?Sau nu imi ramine de facult altceva decit sa dau si eu in judecata ministerul pentru a mi se recunoaste drepturile?

Alte discuții în legătură

Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)
Salarizarea persoanelor cu studii superioare onica lucica onica lucica Buna ziua, am rugamintea de a mi se raspunde la urmatoarea intrebare:lucrez ca asistenta intr-un spital public si am absolvit facultatea de psihologie. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)