avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract prestari cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract prestari cenzor

Buna!
Sunt contabil expert si pe langa detin un pfa caen-activitati de consultanta in afaceri.
Mi s-a cerut de catre o asociatie de proprietari sa fiu cenzor.
Pot face factura de pe pfa? trebuie sa adaug un cod caen?
Cel mai recent răspuns: virgl , utilizator 17:15, 25 Iunie 2018
Sunteti persoana acreditata CECCAR ?
Imi cer scuze pentru intarziere.
Da, sunt acreditata ceccar insa nu vreau contract de mandatat pentru cenzor, vreau sa emit factura de pe pfa-ul existent.
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
ramo85, utilizator
Emiteti factura dar ca sa nu stati cu grija intrebati un expett contabil si poate va explica. :beer:
Nu.trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare functie cenzor extern asociatie proprietari crissanaavantaj crissanaavantaj Buna ziua ! Se poate ca o firma de administrare imobile sa presteze serviciul de cenzorat pentru alte asociatii decat cele pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema pe care am incercat sa o rezolv singura intrand pe site-ul ONRC, dar pe care nu am reusit. Sunt ... (vezi toată discuția)
Cenzor neautorizat tomasso tomasso Pe parcursul a mai bine 3 ani in asociatia de proprietari a incheiat un contract civil de prestari servicii cu o persoana nemembra a asociatiei pentru ... (vezi toată discuția)