avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit constructii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit constructii

Se plateste impozit pentru constructii(silozuri) detinute de
persoanele juridice .?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 1 Aprilie 2015
Da. Cititi din codul fiscal prevederile ART. 296^35 Cota de impozitare şi baza impozabilă
(1) Începând cu anul 2015, impozitul pe construcţii se calculează prin aplicarea unei cote de 1% asupra valorii construcţiilor existente în patrimoniul contribuabililor la data de 31 decembrie a anului anterior, evidenţiată contabil în soldul debitor al conturilor corespunzătoare construcţiilor menţionate la art. 296^34, din care se scade:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare dividende platite in 2014 gabihob gabihob 1. In cazul unei firme care a platit dividende salariatilor in anul 2014 cum se procedeaza la raportarea acestora daca nu se mai depune Declaratia 205? 2. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si constructiile speciale marmih marmih Buna ziua, Potrivit art. 250 alin (1) pct. 6 din Codul Fiscal, pentru staţiile de transformare, nu se datorează impozit. Va rog sa-mi spuneti daca pentru ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe constructii speciale (taxa pe stalp) ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am o firma care detine un spatiu comercial ,o hala ,unde este si sediul firmei ,unde nu se desfasoara niciun fel de activitate ,firma desfasoara o activitate ... (vezi toată discuția)