avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit/chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit/chirii

Buna ziua.Eu lucrez in strainatate in germania ,angajata cu carte de munca si am un apartament care l-am dat in chirie,as dori sa-mi spuneti trebuie sa platesc si asigurarea medicala daca eu aicea am asigurare de sanatate(card )Cit la suta este impozitul pe profit?).Va multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala in caz detasare strainatate lauricafl lauricafl Buna ziua. Avem angajate 3 persoane pe firma in Romania si vrem sa le trimitem pentru 2 luni la munca in strainatate. Ce trebuie sa facem ca asigurarea ... (vezi toată discuția)
E declaratia unica necesara pentru un cetatean roman cu domiciliul in strainatate care se identifica cu pasaport ? madanic32 madanic32 Buna ziua, Sunt stabilita in US de 12 ani. Buletin nu mai am pentru ca l-am inlocuit conform regulii cu pasaport de cetatean cu domiciliul in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate mirela onea mirela onea Buna ziua Va rog respectuos sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme si anume: O firma din Romania a contractat o lucrare in Germania. Un grup de angajati ai ... (vezi toată discuția)