Buna ziua!Am primit citatie de la judecatoria pentru a ma prezenta la termenul de judecata cu privire la un credit.(aceasta nu este prima,deja s-au judecat mai multe termene)Acolo scrie sa ma prezint cu mentiunea de a arata daca sunt de acord cu cererea de renuntare la judecata formulata de creditor.Ce vrea sa spuna?Ca renunta la proces sau daca vreau sa gasim o cale amiabila?Multumesc
Probabil o sa ma prezint daca pot rezolva la servici!Dar inca nu am primit clar un raspuns la intrebarea de renuntare la judecata.Banca vrea sa ne intelegem amiabil prin cererea asta?Mentionez ca mie imi opreste din salariu de vreo 4-5 luni.
Pai ce a cerut creditorul cand v-a actionat in judecata ? Ei bine, acum renunta la ce a cerut.. sunteti de acord sau nu ?
Pt ce v-ati judecat daca deja sunteti in executare ?
Buna ziua!Revin cu ceva noutati.Cei de la banca nu s-au prezentat la termen si nici nu au prezentat dovada achitarii taxei de fotocopiere,astfel instanta suspenda judecata.O suspenda pana cand?Si ce se intampla daca banca nu o sa depuna aceea dovada?