avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie casier la final de zi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie casier la final de zi?

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti ce declaratie trebuie sa dea casierul unitatii la final de zi?
Azi cineva a spus aceste lucru, desi niciun revizor contabil care a fost si a verificat intocmirea registrului de casa, nu ne-a pus sa facem acest lucru?
S-a modificat ceva in legislatie si nu suntem la curent?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:59, 1 Aprilie 2015
Buna ziua,
Nu cred ca exista in legislatie asa ceva. Cei de la Antifrauda au cerut asemenea documente pentru a verifica circuitul banilor.
Documentele financiar contabile sunt cele prevazute in Ordinul MFP 3512/2008.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de casa iuli-ana iuli-ana registrul de casa se poate completa si sambata daca nu se lucreza la firma respectiva, unul din directori mai face cumparaturi sambata si mi le aduce sa le ... (vezi toată discuția)
Registru de casa Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! As dori sa stiu daca este bine si legal ca registru de casa sa fie completat intr-un exemplar clasic si unul sa fie listat din programul de ... (vezi toată discuția)
Casier vs contabil sethgabriela sethgabriela buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema: daca registrul de casa este intocmit de catre contabil, in format electronic, in programul de ... (vezi toată discuția)