avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RESPINGERE ACTIUNE POSIBILA ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RESPINGERE ACTIUNE POSIBILA ?

Am chemat in judecata pe coproprietar , inainde de iesirea din indiviziune pentru pretentii drept de folosinta . Sunt cumparator a 2/3 dintr-o proprietate si am fost impiedicat a o folosi . Actiunea ajuns in faza in care s-a dispus expertiza si se audiaza martorii . Am platit taxa de timbru pe valoare cit si costul expertizei Judecatorul mai poate respinge actiunea in aceaste conditii ?
Stimat forumist,

De unde să cunoască cineva mersul procesului dvs, doar din această întrebare? Evident, nu se poate răspunde la astfel de întrebări.

Cu stimă.

ok dar se poate respinge actiunea oricare ar fi ea dupa ce chemi martori si faci expertize ??
Bineinteles ca se poate respinge faptul ca o parte intr-un proces achita taxe timbru,onorariu expert nu inseamna in mod automat ca va avea si castig de cauza.In ceea ce priveste speta dvs cred ca raspunsul anterior e suficient.
nu am intrebat daca an sa cistig sau nu . vroiam sa stiu daca se mai poate respinge dosarul ajuns in aceasta faza..........#-o
Ce intelegeti d-voastra prin "a se respinge dosarul" ?

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune olivianus olivianus Suntem 2 coproprietari, posesori conf CF-50%-50%.Unul dintre coproprietari vrea sa faca un proces de iesire din indiviziune ( urmare a faptului ca nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
O casa si 3 proprietari ContSters48919 ContSters48919 suntem 3 proprietari ai unui imobil, din care numai despre doi se mai cunosc date (sunt in viata si locuiesc la domiciliu cunoscut). In cacest caz ce se poate ... (vezi toată discuția)
Expertiza imobil vali_085 vali_085 Buna ziua! Cum se procedeaza pt a afla ce sulta trebuie sa platesc unor coproprietari ai unei garsoniere? Trebuie sa deschid intai procesul de iesire in ... (vezi toată discuția)