avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rata Apartament deductibila in cazul PFA?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rata Apartament deductibila in cazul PFA?

Buna ziua
Am o rata lunara de ~260 Euro la un imprumut de achizitie a apartamentului in care stau si care va fi sediul PFA-ului pe care vreau sa i-l infiintez.

Intrebarea mea este daca rata respectiva se poate inregistra ca si cheltuiala a PFA? (pentru ca voi desfasura activitatile din sediul inregistrat)

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:43, 2 Aprilie 2015
Nu, pentru ca apartamentul nu e luat direct pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezolva problema sediului social la infiintarea pfa-ului? Caramelia Caramelia Buna ziua! As dori sa depun actele pentru infiintare Pfa (instructor sportiv/arbitru, cu activitate desfasurata in spatiul pus la dispozitie de catre client), ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa: diferite contracte d3rb3d3u d3rb3d3u Am niste nelamuriri legate de PFA. De exemplu, mi-am cumparat apartament si platesc o rata lunara la el. Activitatea PFA-ului se desfasoara in acest ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pfa la srl Iuli81an Iuli81an Buna dimineata Detin un PFA din 2010, am luat 3 ani fonduri UE pana in 2013 iar acum simt ca acest PFA ma tine in loc. Vreau sa continui activitatea ... (vezi toată discuția)